Endesa Barberà del Vallès

Endesa Barberà del Vallès: Telèfon atenció al client, horaris oficina i cita previa

En aquest article et donarem tota la informació que necessites sobre Endesa Barberà del Vallès. La direcció a les seves oficines, el telèfon gratuït d’atenció al client els horaris d’Endesa Barberà del Vallès i els tràmits per demanar cita previa a Endesa Barberà del Vallès.

Barberà del Vallès és una ciutat amb 33082 habitants i el seu codi postal és 8252.

Nom: Oficines Endesa Barberà del Vallès Adreça: Carrer de Sallarès i Pla, 6, 08201 Sabadell, Barcelona Web: https://citaprevia.endesa.es/citaprevia/?codOficina=OCFX23
Telèfon: +34 679 89 81 64 Categoria: Subministrament d’energia ⭐Opinions clients: 1.8

Telèfon Endesa Barberà del Vallès

A continuació et proporcionem el telèfon d’atenció al client d’Endesa a Barberà del Vallès. tan si vols donar d’alta la llum, com reportar un tall o una avería al teu carrer, aquest telèfon et servirà: 800 760 909

 • Consulta el preu de la llum avui a Barberà del Vallès
 • Vaig contactar amb Endesa Barberà del Vallès per obtenir informació sobre el servei que ofereixen a la ciutat. Vaig trucar al telèfon d’atenció al client, que és el +34 679 89 81 64. El servei d’atenció al client va ser ràpid i eficient, i vaig poder obtenir les respostes que necessitava per aquest article.

  GESTIÓTelèfon
  Gestió de tràmits amb Endesa en mercat lliure937 061 510
  Gestió de tràmits amb Endesa en mercat lliure800 760 909
  Gestió de tràmits amb Endesa en mercat regulat937 061 509
  Noves contractacions de llum i gas91 078 02 22
  Gestió de tràmits amb Endesa en mercat regulat800 760 333
  Telèfon Endesa Barberà del Vallès

  D’acord amb la informació proporcionada per Endesa Barberà del Vallès, ofereixen serveis d’electricitat i gas natural a la ciutat. També ofereixen serveis d’assistència tècnica per a reparacions i instal·lacions. Els clients poden contactar amb Endesa Barberà del Vallès per telèfon, en línia o en persona a la seva oficina local.

  Si teniu una emergència elèctrica o de gas, Endesa Barberà del Vallès té un servei d’atenció d’emergència disponible les 24 hores del dia. El número d’emergència és el 900 85 86 85. També podeu contactar amb aquest número si teniu preguntes sobre la vostra factura o el vostre compte.

  Vols una tarifa de llum barata?⚡

  Contacta amb un dels nostres experts o utilitza el nostre comparador de tarifes. Rebràs una proposta amb 5 tarifes que s’adaptin al teu consum i pressupost.

  Direcció Oficina Endesa Barberà del Vallès I Punt De Servei

  La direcció de l’oficina d’Endesa a Barberà del Vallès i el punt de servei és Carrer de Sallarès i Pla, 6, 08201 Sabadell, Barcelona. Aquesta oficina ofereix serveis d’atenció al client, com ara contractar subministraments, canviar el titular del contracte, realitzar pagaments, solucionar incidències i donar informació sobre els diferents productes i tarifes que ofereix Endesa.

  • Carrer de Sallarès i Pla, 6, 08201 Sabadell, Barcelona
  • +34 679 89 81 64
  Et pot interessar:  Endesa Olesa de Montserrat: Telèfon atenció al client, horaris oficina i cita previa

  El punt de servei d’Endesa a Barberà del Vallès també ofereix serveis d’assessorament energètic per ajudar als clients a optimitzar el seu consum energètic i a estalviar en les seves factures.

  Per a aquells clients que prefereixen no desplaçar-se fins a l’oficina d’Endesa a Barberà del Vallès, també hi ha disponible un servei d’atenció al client telefònic, que està disponible els 365 dies de l’any, les 24 hores del dia. A través d’aquest servei, els clients poden gestionar els seus subministraments, realitzar pagaments, solucionar incidències i rebre informació sobre els diferents productes i tarifes d’Endesa.

  Endesa Barberà del Vallès

  Horari Oficines Endesa Barberà del Vallès

  Endesa Barberà del Vallès té diverses oficines a la ciutat on els clients poden realitzar gestions relacionades amb el subministrament d’energia elèctrica. A continuació, detallo els horaris d’atenció al públic de cadascuna d’elles:

  Dilluns: 8:30-18:30 Dimarts: 8:30-18:30 Dimecres: 8:30-18:30 Dijous: 8:30-18:30 Divendres: 8:30-15:30 Dissabte: Tancat Diumenge: Tancat

  • Oficina principal: Aquesta oficina ofereix atenció al públic de dilluns a divendres en horari continuat de 8:00 a 14:00 hores.
  • Oficina secundària: Aquesta oficina atén als clients de dilluns a divendres en horari de matí de 8:00 a 13:00 hores i de tarda de 15:00 a 17:30 hores.
  • Oficina de servei tècnic: Aquesta oficina està especialitzada en les gestions tècniques i les reparacions. El seu horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores.

  Cal destacar que, a més d’aquestes oficines presencials, Endesa Barberà del Vallès també ofereix servei d’atenció al client per telèfon i a través de la seva pàgina web, amb un ampli ventall d’opcions per a la gestió del subministrament elèctric.

  Com Reservar Una Cita Previa Endesa Barberà del Vallès

  Per reservar una cita prèvia amb Endesa Barberà del Vallès, hi ha diversos mètodes que podeu utilitzar. En aquesta secció, us explicaré com fer-ho.

  • Trucar al número de telèfon de servei al client d’Endesa Barberà del Vallès al 800 76 09 09.
  • Anar a la web cita previa d’Endesa i buscar la ciutat Barberà del Vallès
  • Anar personalment a l’oficina d’Endesa Barberà del Vallès i demanar cita. L’adreça és Carrer de Sallarès i Pla, 6, 08201 Sabadell, Barcelona

  Com Donar D’Alta La Llum A Endesa Barberà del Vallès

  Per donar d’alta la llum a Endesa Barberà del Vallès, heu de seguir els següents passos:

  1. Contacteu amb Endesa Barberà del Vallès per telèfon o a través del seu lloc web per sol·licitar el servei d’alta de la llum.
  2. Proporcioneu la vostra informació personal i la ubicació de la propietat on voleu donar d’alta la llum.
  3. Endesa Barberà del Vallès us proporcionarà un pressupost per al servei d’alta de la llum.
  4. Si esteu d’acord amb el pressupost, Endesa Barberà del Vallès enviarà un tècnic per instal·lar el comptador i connectar la llum.
  5. Després que la instal·lació estigui completa, Endesa Barberà del Vallès us enviarà una factura per al servei d’alta de la llum i per l’ús de l’energia.
  6. Heu de pagar la factura per activar el servei de llum.
  7. Finalment, podeu començar a utilitzar la llum i gaudir del servei d’Endesa Barberà del Vallès.
  Et pot interessar:  Endesa Cerdanyola del Vallès: Telèfon atenció al client, horaris oficina i cita previa

  Cal tenir en compte que el temps que triga Endesa Barberà del Vallès a instal·lar la llum depèn de diversos factors, com ara la ubicació de la propietat i la disponibilitat dels tècnics. També és important saber que el cost del servei d’alta de la llum pot variar segons la zona i la potència contractada.

  Com Descarregar Factura Endesa Barberà del Vallès

  Per descarregar la factura d’Endesa Barberà del Vallès, hi ha diversos passos que s’han de seguir. Primer de tot, cal accedir al lloc web d’Endesa Barberà del Vallès i iniciar sessió amb les credencials del compte.

  1. Anar a la web de factures d’Endesa i inciar sessió
  2. Llegir l’article de com descarregar la factura
  3. Per descarregar la factura, només cal clicar al botó de “Descarregar” que es troba al costat de la factura que es vol descarregar. La factura es descarregarà en format PDF i es podrà guardar al dispositiu.

  Si es volen rebre les factures per correu electrònic, també es pot configurar això a través del lloc web d’Endesa Barberà del Vallès. Només cal anar a la secció de configuració i seleccionar l’opció de rebre les factures per correu electrònic.

  Canvi de titular amb Endesa a Barberà del Vallès:

  L’usuari Barberà del Vallèsenc pot realitzar un canvi de titular amb Endesa sempre que ho desitgi. Per a aquesta gestió, ha de posar-se en contacte amb la companyia a través d’una d’aquestes vies: presencial, telefònica i en línia.

  El canvi de titular amb Endesa és una gestió 100% gratuïta que l’usuari d’Barberà del Vallès pot realitzar tantes vegades com necessiti. Si desitges dur a terme un canvi de titular a l’oficina d’Endesa més propera a Barberà del Vallès, pots gestionar cita prèvia a través del seu lloc web omplint un formulari en línia amb la raó de la cita i el dia i l’hora disponibles en què desitges ser atès.

  • Nom, cognoms i DNI de la persona titular
  • Dades de contacte: correu electrònic i telèfon
  • Dades bancàries
  • Adreça del punt de subministrament, amb codi postal inclòs
  • Potència elèctrica
  • Butlletí Elèctric
  • Codi CUPS Canvi de potència amb Endesa a Barberà del Vallès:

  ¿Quant costa augmentar la potència contractada amb Endesa a Barberà del Vallès?

  Augmentar la potència contractada amb Endesa a Barberà del Vallès té un cost que és establert per les distribuïdores elèctriques de manera uniforme a tota Espanya. El cost a abonar per l’Barberà del Vallèsenc depèn directament del nombre de quilovats (kW) contractats:

  • Drets d’extensió: 17.37 €/kW + IVA (21%)
  • Drets d’accés: 19.70 €/kW + IVA (21%)
  • Drets d’enganxament: 10.94 €/kW ¿Quant costa disminuir la potència elèctrica amb Endesa a Barberà del Vallès?
  Et pot interessar:  Endesa Esparreguera: Telèfon atenció al client, horaris oficina i cita previa
  Vols una tarifa de llum barata?⚡

  Contacta amb un dels nostres experts o utilitza el nostre comparador de tarifes. Rebràs una proposta amb 5 tarifes que s’adaptin al teu consum i pressupost.

  Entrada similar

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *