Endesa Vila-seca: Telèfon atenció al client, horaris oficina i cita previa

En aquest article et donarem tota la informació que necessites sobre Endesa Vila-seca. La direcció a les seves oficines, el telèfon gratuït d’atenció al client els horaris d’Endesa Vila-seca i els tràmits per demanar cita previa a Endesa Vila-seca.

Vila-seca és una ciutat amb 22681 habitants i el seu codi postal és 8320.

Nom: ENDESA Charging Station Adreça: 2 Carrer Crt, 43480 Vila-seca Web: https://citaprevia.endesa.es/
Telèfon: +34 800 760 909 Categoria: Subministrament d’energia ⭐Opinions clients: 4

Telèfon Endesa Vila-seca

A continuació et proporcionem el telèfon d’atenció al client d’Endesa a Vila-seca. tan si vols donar d’alta la llum, com reportar un tall o una avería al teu carrer, aquest telèfon et servirà: 800 760 909

 • Consulta el preu de la llum avui a Vila-seca
 • Vaig contactar amb Endesa Vila-seca per obtenir informació sobre el servei que ofereixen a la ciutat. Vaig trucar al telèfon d’atenció al client, que és el +34 800 760 909. El servei d’atenció al client va ser ràpid i eficient, i vaig poder obtenir les respostes que necessitava per aquest article.

  GESTIÓTelèfon
  Gestió de tràmits amb Endesa en mercat lliure937 061 510
  Gestió de tràmits amb Endesa en mercat lliure800 760 909
  Gestió de tràmits amb Endesa en mercat regulat937 061 509
  Noves contractacions de llum i gas91 078 02 22
  Gestió de tràmits amb Endesa en mercat regulat800 760 333
  Telèfon Endesa Vila-seca

  D’acord amb la informació proporcionada per Endesa Vila-seca, ofereixen serveis d’electricitat i gas natural a la ciutat. També ofereixen serveis d’assistència tècnica per a reparacions i instal·lacions. Els clients poden contactar amb Endesa Vila-seca per telèfon, en línia o en persona a la seva oficina local.

  Si teniu una emergència elèctrica o de gas, Endesa Vila-seca té un servei d’atenció d’emergència disponible les 24 hores del dia. El número d’emergència és el 900 85 86 85. També podeu contactar amb aquest número si teniu preguntes sobre la vostra factura o el vostre compte.

  Vols una tarifa de llum barata?⚡

  Contacta amb un dels nostres experts o utilitza el nostre comparador de tarifes. Rebràs una proposta amb 5 tarifes que s’adaptin al teu consum i pressupost.

  Direcció Oficina Endesa Vila-seca I Punt De Servei

  La direcció de l’oficina d’Endesa a Vila-seca i el punt de servei és 2 Carrer Crt, 43480 Vila-seca. Aquesta oficina ofereix serveis d’atenció al client, com ara contractar subministraments, canviar el titular del contracte, realitzar pagaments, solucionar incidències i donar informació sobre els diferents productes i tarifes que ofereix Endesa.

  • 2 Carrer Crt, 43480 Vila-seca
  • +34 800 760 909

  El punt de servei d’Endesa a Vila-seca també ofereix serveis d’assessorament energètic per ajudar als clients a optimitzar el seu consum energètic i a estalviar en les seves factures.

  Et pot interessar:  Endesa Santa Perpètua de Mogoda: Telèfon atenció al client, horaris oficina i cita previa

  Per a aquells clients que prefereixen no desplaçar-se fins a l’oficina d’Endesa a Vila-seca, també hi ha disponible un servei d’atenció al client telefònic, que està disponible els 365 dies de l’any, les 24 hores del dia. A través d’aquest servei, els clients poden gestionar els seus subministraments, realitzar pagaments, solucionar incidències i rebre informació sobre els diferents productes i tarifes d’Endesa.

  Endesa Vila-seca

  Horari Oficines Endesa Vila-seca

  Endesa Vila-seca té diverses oficines a la ciutat on els clients poden realitzar gestions relacionades amb el subministrament d’energia elèctrica. A continuació, detallo els horaris d’atenció al públic de cadascuna d’elles:

  Dilluns: Obert les 24 hores Dimarts: Obert les 24 hores Dimecres: Obert les 24 hores Dijous: Obert les 24 hores Divendres: Obert les 24 hores Dissabte: Obert les 24 hores Diumenge: Obert les 24 hores

  • Oficina principal: Aquesta oficina ofereix atenció al públic de dilluns a divendres en horari continuat de 8:00 a 14:00 hores.
  • Oficina secundària: Aquesta oficina atén als clients de dilluns a divendres en horari de matí de 8:00 a 13:00 hores i de tarda de 15:00 a 17:30 hores.
  • Oficina de servei tècnic: Aquesta oficina està especialitzada en les gestions tècniques i les reparacions. El seu horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores.

  Cal destacar que, a més d’aquestes oficines presencials, Endesa Vila-seca també ofereix servei d’atenció al client per telèfon i a través de la seva pàgina web, amb un ampli ventall d’opcions per a la gestió del subministrament elèctric.

  Com Reservar Una Cita Previa Endesa Vila-seca

  Per reservar una cita prèvia amb Endesa Vila-seca, hi ha diversos mètodes que podeu utilitzar. En aquesta secció, us explicaré com fer-ho.

  • Trucar al número de telèfon de servei al client d’Endesa Vila-seca al 800 76 09 09.
  • Anar a la web cita previa d’Endesa i buscar la ciutat Vila-seca
  • Anar personalment a l’oficina d’Endesa Vila-seca i demanar cita. L’adreça és 2 Carrer Crt, 43480 Vila-seca

  Com Donar D’Alta La Llum A Endesa Vila-seca

  Per donar d’alta la llum a Endesa Vila-seca, heu de seguir els següents passos:

  1. Contacteu amb Endesa Vila-seca per telèfon o a través del seu lloc web per sol·licitar el servei d’alta de la llum.
  2. Proporcioneu la vostra informació personal i la ubicació de la propietat on voleu donar d’alta la llum.
  3. Endesa Vila-seca us proporcionarà un pressupost per al servei d’alta de la llum.
  4. Si esteu d’acord amb el pressupost, Endesa Vila-seca enviarà un tècnic per instal·lar el comptador i connectar la llum.
  5. Després que la instal·lació estigui completa, Endesa Vila-seca us enviarà una factura per al servei d’alta de la llum i per l’ús de l’energia.
  6. Heu de pagar la factura per activar el servei de llum.
  7. Finalment, podeu començar a utilitzar la llum i gaudir del servei d’Endesa Vila-seca.
  Et pot interessar:  Endesa El Masnou: Telèfon atenció al client, horaris oficina i cita previa

  Cal tenir en compte que el temps que triga Endesa Vila-seca a instal·lar la llum depèn de diversos factors, com ara la ubicació de la propietat i la disponibilitat dels tècnics. També és important saber que el cost del servei d’alta de la llum pot variar segons la zona i la potència contractada.

  Com Descarregar Factura Endesa Vila-seca

  Per descarregar la factura d’Endesa Vila-seca, hi ha diversos passos que s’han de seguir. Primer de tot, cal accedir al lloc web d’Endesa Vila-seca i iniciar sessió amb les credencials del compte.

  1. Anar a la web de factures d’Endesa i inciar sessió
  2. Llegir l’article de com descarregar la factura
  3. Per descarregar la factura, només cal clicar al botó de “Descarregar” que es troba al costat de la factura que es vol descarregar. La factura es descarregarà en format PDF i es podrà guardar al dispositiu.

  Si es volen rebre les factures per correu electrònic, també es pot configurar això a través del lloc web d’Endesa Vila-seca. Només cal anar a la secció de configuració i seleccionar l’opció de rebre les factures per correu electrònic.

  Canvi de titular amb Endesa a Vila-seca:

  L’usuari Vila-secaenc pot realitzar un canvi de titular amb Endesa sempre que ho desitgi. Per a aquesta gestió, ha de posar-se en contacte amb la companyia a través d’una d’aquestes vies: presencial, telefònica i en línia.

  El canvi de titular amb Endesa és una gestió 100% gratuïta que l’usuari d’Vila-seca pot realitzar tantes vegades com necessiti. Si desitges dur a terme un canvi de titular a l’oficina d’Endesa més propera a Vila-seca, pots gestionar cita prèvia a través del seu lloc web omplint un formulari en línia amb la raó de la cita i el dia i l’hora disponibles en què desitges ser atès.

  • Nom, cognoms i DNI de la persona titular
  • Dades de contacte: correu electrònic i telèfon
  • Dades bancàries
  • Adreça del punt de subministrament, amb codi postal inclòs
  • Potència elèctrica
  • Butlletí Elèctric
  • Codi CUPS Canvi de potència amb Endesa a Vila-seca:

  ¿Quant costa augmentar la potència contractada amb Endesa a Vila-seca?

  Augmentar la potència contractada amb Endesa a Vila-seca té un cost que és establert per les distribuïdores elèctriques de manera uniforme a tota Espanya. El cost a abonar per l’Vila-secaenc depèn directament del nombre de quilovats (kW) contractats:

  • Drets d’extensió: 17.37 €/kW + IVA (21%)
  • Drets d’accés: 19.70 €/kW + IVA (21%)
  • Drets d’enganxament: 10.94 €/kW ¿Quant costa disminuir la potència elèctrica amb Endesa a Vila-seca?
  Vols una tarifa de llum barata?⚡

  Contacta amb un dels nostres experts o utilitza el nostre comparador de tarifes. Rebràs una proposta amb 5 tarifes que s’adaptin al teu consum i pressupost.

  Entrada similar

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *