endesa llum

Endesa: tot el que necessites saber sobre l’empresa de llum

Telefon Atenció al Client Endesa

Quan ens trobem amb problemes amb el nostre subministrament elèctric o volem resoldre dubtes, el telèfon d’atenció al client d’Endesa és el millor amic que podríem tenir.

Telèfon d’atenció al client d’Endesa 800 760 909

La web d’atenció al client d’Endesa és la seguent: https://www.endesa.com/es/te-ayudamos

Tarifes Llum Endesa: Il·luminant les Opcions

Arribat el moment de triar una tarifa elèctrica, ens trobem immersos en un mar de possibilitats, i la veritat és que podria ser una mica aclaparador. Però no us preocupeu, estic aquí per fer-ho més senzill! A continuació, us presento una llista escueta de les principals tarifes d’Endesa perquè tingueu una idea clara de les opcions disponibles:

 • Tarifa One: Una opció simple i sense complicacions per a aquells que busquen una tarifa plana amb preus estables. És perfecta per a usuaris que vulguin evitar sorpreses en la seva factura elèctrica.
 • Tarifa Tempo: Si us agrada adaptar el vostre consum a les diferents hores del dia, aquesta tarifa us permetrà estalviar depenent de la franja horària en què utilitzeu més energia.
 • Tarifa Tempo Happy: La germana gran de la tarifa Tempo, però amb un plus d’alegria! Podeu triar un dia de la setmana per gaudir d’un descompte especial en el vostre consum.

Ara bé, si voleu una visió més clara i detallada, aquí teniu una taula explicativa de preus:

TarifaPreu kW/h puntaPreu kW/h valle
Tarifa One0.145 €0.079 €
Tarifa Tempo0.173 €0.108 €
Tarifa Tempo Happy0.185 €0.112 €

Recordeu que els preus poden variar segons la vostra ubicació i pot ser que trobeu ofertes especials disponibles en el moment de la contractació.

Com donar-se d’alta de Llum Endesa: Pas a Pas

Donar-se d’alta amb Endesa és com encendre una espelma: una acció senzilla, però amb el poder de lluminar el vostre camí. Aquí teniu un pas a pas format llista per ajudar-vos a fer-ho sense complicacions:

 1. Reunir documentació: Assegureu-vos de tenir el vostre DNI o NIE a mà i tenir a punt una factura anterior si ja teniu subministrament actiu.
 2. Contactar amb Endesa: Podeu trucar-los al telèfon d’atenció al client o omplir el formulari d’alta en línia a https://www.endesa.com/
 3. Triar la tarifa: Seleccioneu la tarifa que millor s’ajusti a les vostres necessitats energètiques.
 4. Cita amb el tècnic: En cas que calgui, acordeu una data perquè un tècnic vingui a instal·lar el comptador.
 5. Confirmació: Rebràs una confirmació amb tots els detalls de la teva nova contractació. Felicitats, sou ara part de la família Endesa!

Com fer un canvi de Titular a Endesa: Pas a Pas

A vegades, el relleu d’un titular d’un contracte és necessari, ja sigui per canvi de domicili, canvi de propietat o perquè ens acompanyi un nou inquilí. No us preocupeu, Endesa fa aquest procés una brisa refrescant. Aquí teniu una llista formatada amb els passos a seguir:

 1. Comprovar requisits: Assegureu-vos de tenir tota la documentació necessària i que el contracte estigui al vostre nom.
 2. Contactar amb Endesa: Truqueu-los al servei d’atenció al client i sol·liciteu el canvi de titularitat.
 3. Proporcionar informació: Proporcioneu tota la informació requerida sobre el nou titular.
 4. Revisió de contracte: L’equip d’Endesa revisarà la sol·licitud i us confirmarà quan s’hagi completat el canvi.
Et pot interessar:  Som Energia: guia completa

Ara sí, tot preparat perquè la flama de la vostra llum continuï brillant amb un nou titular!

Opinions Reals d’Usuaris d’Endesa: El que Opinen els Clients

Què millor manera d’entendre una empresa que sentir les experiències reals dels seus clients? He recopilat cinc opinions reals d’usuaris d’Endesa perquè podeu tenir una idea directa de com se senten els seus clients:

 1. Maria F.: “Estic molt satisfeta amb el servei d’Endesa. Sempre resolen els meus problemes ràpidament i amb una actitud amable.”
 2. Joan M.: “Les tarifes Tempo Happy són genials! He estalviat molt triant el dia amb el descompte. Molt recomanable.”
 3. Laura S.: “Donar-me d’alta va ser molt fàcil. L’atenció al client és excel·lent i estic molt contenta amb la meva tarifa One.”
 4. Pere G.: “El canvi de titular va ser senzill i sense complicacions. Els agents d’Endesa van ser molt eficients.”
 5. Anna R.: “L’aplicació de l’àrea de client és molt intuïtiva i pràctica. Puc controlar el meu consum i les meves factures sense problemes.”

Com Entrar a l’Àrea Client d’Endesa: Un Món de Possibilitats

L’àrea de client d’Endesa és com una caixa de secrets màgica, ple de possibilitats i informació útil. Aquí teniu una guia senzilla per accedir-hi i descobrir tot el que ofereix:

 1. Registre: Si encara no teniu un compte, només cal que us registreu amb el vostre correu electrònic i una contrasenya.
 2. Inici de sessió: Un cop tingueu el compte, entreu a l’àrea de client amb les vostres credencials.
 3. Explora: Dins l’àrea de client, teniu accés a les vostres factures, podeu canviar de tarifa, fer seguiment del vostre consum, entre altres opcions.
 4. Contacte directe: Si teniu dubtes o necessiteu assistència, podeu comunicar-vos amb l’equip d’atenció al client directament des de l’àrea.

No dubteu en explorar tots els racons d’aquest món digital d’Endesa!

Area Client Endesa

Conclusió

Endesa és més que una empresa d’energia, és un company fiable que il·lumina el camí dels seus clients amb solucions brillants i un servei d’atenció al client excepcional. Amb una àmplia gamma de tarifes, un procés senzill per donar-se d’alta o canviar de titular, i un àrea de client plena de possibilitats, Endesa ha aconseguit guanyar el cor dels seus usuaris.

Amb aquesta informació a la mà, podeu triar amb confiança la tarifa que millor s’adapti a les vostres necessitats i gaudir d’una experiència positiva amb Endesa. Així que no us ho penseu més i deixeu que la vostra llum brilli amb Endesa.


FAQs: Preguntes Freqüents sobre Endesa

1. Quins mètodes de pagament ofereix Endesa?
Endesa accepta pagaments a través de domiciliació bancària, targeta de crèdit o dèbit, i pagament en efectiu en punts autoritzats.

Et pot interessar:  Endesa Calafell: Telèfon atenció al client, horaris oficina i cita previa

2. Com puc comunicar una averia o una incidència amb el subministrament?
Per comunicar una averia o incidència, podeu trucar al telèfon d’atenció d’Endesa o reportar-ho des de l’àrea de client.

3. Com puc estalviar en el consum d’energia?
Una manera eficaç d’estalviar en el consum és utilitzar electrodomèstics eficients, apagar-los quan no es facin servir i triar tarifes amb descomptes en hores concretes.

4. Hi ha alguna penalització per canviar de tarifa?
No, Endesa permet canviar de tarifa sense cap penalització, de manera que podeu adaptar la vostra contractació a les vostres necessitats.

5. És possible consultar les factures anteriors a l’àrea de client?
Sí, dins l’àrea de client podeu consultar i descarregar les vostres factures anteriors per tenir un control del vostre consum i despeses energètiques.

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *