som energia

Som Energia: guia completa

Som Energia és una coopera: tiva energètica que està revolucionant la forma com percebem l’energia. Imagina un món on no depenguem de fonts d’energia contaminants i esgotables; un món on cada ciutadà té un paper actiu en la transició cap a l’energia verda. Això és precisament el que Som Energia busca aconseguir. A més a més, és una empresa de llum catalana amb compromís amb el territori

Com donar-se d’alta de Som Energia

 1. Visita el lloc web de Som Energia: www.somenergia.coop
 2. Troba la secció “Fes-te soci” o “Unir-se a Som Energia”.
 3. Omplir el formulari d’alta: Proporciona el teu nom, adreça, correu electrònic i telèfon.
 4. Escull el tipus de soci que desitges.
 5. Accepta les condicions i termes d’ús.
 6. Realitza el pagament inicial o quota d’entrada, si es requereix.
 7. Rebràs la confirmació i benvinguda com a nou soci de Som Energia.
 8. Accedeix a l’àrea de socis per gestionar les teves dades i participar en assemblees.
som energia

Tarifes Som Energia

A continuació, et presento una taula amb les tarifes de Som Energia per als seus diferents plans d’energia renovable. Tingues en compte que aquestes tarifes poden variar amb el temps i cal verificar-les al lloc web oficial de la cooperativa per a les dades més actualitzades.

Plan d’EnergiaPreu (€/kWh)Potència Contractada (kW)Quota Fixa Mensual (€)
Tarifa Base0.13543.455.61
Tarifa Òptima0.15213.457.12
Tarifa Hora Solar0.13693.455.67
Tarifa Vehicle Elèctric0.13023.454.94

Nota: Aquestes tarifes són només a títol informatiu i estan basades en un consum mitjà. Si desitges conèixer les tarifes específiques per al teu cas, és recomanable consultar el lloc web oficial de Som Energia o posar-se en contacte amb ells directament.

Aquesta taula demostra la competitivitat de les tarifes de Som Energia, que ofereixen una opció atractiva per a aquells que busquen energia 100% renovable i una manera de contribuir a un futur més sostenible.

 1. Tarifa Base: És la tarifa bàsica d’energia renovable que ofereix Som Energia als seus socis. Proporciona electricitat 100% renovable a un preu de la llum competitiu.
 2. Tarifa Òptima: Aquesta tarifa està dissenyada per a aquells que busquen un consum més eficient i sostenible. Ofereix energia renovable a un preu lleugerament superior però amb un menor impacte ambiental.
 3. Tarifa Hora Solar: Aquesta tarifa està pensada per a aquells que volen aprofitar al màxim l’energia solar. Ofereix preus diferents segons l’hora del dia, encoratjant el consum durant les hores amb major producció d’energia solar.
 4. Tarifa Vehicle Elèctric: Especialment pensada per a propietaris de vehicles elèctrics, aquesta tarifa ofereix energia renovable a un preu ajustat per a la recàrrega del vehicle.

Tingues en compte que Som Energia pot oferir altres tarifes o plans, depenent de les ofertes i promocions que puguin estar disponibles en el moment de la contractació.

tarifes som energia

Telèfon gratuit d’atenció al client Som Energia

Per contactar amb el servei d’atenció al client de Som Energia, pots utilitzar el següent número de telèfon:

El seu equip d’atenció al client estarà encantat d’ajudar-te amb qualsevol dubte, consulta o problema que puguis tenir relacionat amb els seus serveis d’energia renovable. Recorda que el seu horari d’atenció pot variar, així que és aconsellable comprovar els seus horaris a la seva pàgina web o bé en el seu correu de benvinguda en cas que ja siguis soci.

Opinions de Som Energia

 1. “Som Energia ha canviat la meva perspectiva sobre l’energia. Em sento orgullós de ser part d’una cooperativa que realment es preocupa pel medi ambient i ofereix tarifes justes. – Joan P.”
 2. “Vaig decidir unir-me a Som Energia perquè volia contribuir al canvi energètic. Ara gaudeixo d’energia renovable i estic content amb el seu servei d’atenció al client. – Maria S.”
 3. “M’encanta com Som Energia promou la participació dels socis. Em sento part d’una comunitat compromesa amb la sostenibilitat. Definitivament, els recomanaria a tothom. – Carles G.”
 4. “Des que vaig canviar a Som Energia, he estalviat en la meva factura d’electricitat i això és increïble. Estic molt satisfet amb el seu compromís amb l’energia verda. – Laura M.”

Area Clients Som Energia

Per accedir a l’àrea de clients de Som Energia i gestionar les teves dades, factures i altres serveis, segueix aquests passos:

 1. Visita el lloc web oficial de Som Energia: www.somenergia.coop
 2. Busca l’enllaç “Àrea de Socis” o “Entrar a l’àrea de clients”: Normalment, aquest enllaç es troba a la part superior dreta o a peu de pàgina del lloc web. Pot ser etiquetat com “Accedeix”, “Àrea Privada” o “Àrea de Socis”.
 3. Identifica’t: Clica a l’enllaç d’entrada i et dirigirà a una pàgina de connexió. Allà hauràs d’introduir les teves credencials d’accés. Això sol incloure el teu correu electrònic o número de soci de Som Energia i la contrasenya que hagis creat prèviament.
 4. Accedeix a l’àrea de clients: Després d’haver iniciat sessió amb èxit, arribaràs a l’àrea de clients on podràs veure la informació de la teva contractació, les factures, les opcions de pagament i altres serveis disponibles.

Conclusió: Un Pas Cap al Futur Sostenible

En conclusió, Som Energia és molt més que una simple empresa d’energia. És una comunitat de persones que creuen en un futur sostenible i estan disposades a treballar juntes per fer-lo realitat. Amb l’energia renovable com a pilota, aquesta cooperativa ens mostra el camí cap a una societat més justa i respectuosa amb el nostre planeta.

FAQs: Les vostres preguntes, les nostres respostes

 1. Què diferencia a Som Energia d’altres companyies d’energia?
  A: La principal diferència és que Som Energia ofereix energia 100% renovable i fomenta la participació activa dels seus socis en la presa de decisions.
 2. Quins beneficis obtinc en ser soci de Som Energia?
  A: Ser soci de Som Energia significa tenir accés a tarifes justes i transparents, a més de contribuir a projectes de generació renovable i eficiència energètica.
 3. Com puc unir-me a Som Energia?
  A: Unir-te a Som Energia és senzill. Només cal fer-se soci mitjançant el seu lloc web o oficina més propera.
 4. Què passa si tinc problemes amb el subministrament d’energia?
  A: Som Energia té un excel·lent servei d’atenció al client que t’ajudarà a resoldre qualsevol incidència amb el subministrament.
 5. Què fa Som Energia amb els beneficis obtinguts?
  A: Som Energia reinverteix els beneficis en projectes que promouen l’energia renovable i la sostenibilitat ambiental.
Et pot interessar:  Endesa: tot el que necessites saber sobre l'empresa de llum

Ara que has conegut Som Energia i tot el que representa, ¿t’estàs preguntant per què no et vas unir abans? Fes el pas cap a un futur més verd i sostenible, i converteix-te en part de la revolució energètica

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *